dissabte, 14 de novembre del 2015

Opinió decàleg


cómo se aprende en vuestro centro:

Crec que el nostre centre utilitza una metodologia tradicional, on el professor imparteix la classe i els alumnes escolten i agafen apunts. Utilitzam les noves tecnologies com a eines de suport per completar aquesta ensenyança, es a dir, per enriquir més lo explicat. Rara vegada, s’utilitzen perquè el nin sigui el protagonista principal de la seva ensenyança.

Cómo se debería enseñar:

Crec que la metodologia tradicional és una bona eina per transmetre coneixements i que l'alumne sigui capaç de dir tot el que ha memoritzat o ha aprés. Aquest tipus d'ensenyança no s'ha de perdre però si que es vera que hauríem de fer un altre tipus d’aprentatge més significatiu per l'alumne, on aquest, sigui capaç d'investigar , utilitzar noves eines per cercar informació, més cooperatiu i menys individual,... Amb això, i ho vull deixar clar, aquest tipus d'aprentatge està molt bé però no ha d'ésser "la panacea de todo" sinó una altra eina que podem utilitzar per enriquir els nostres alumnes.

Qué papel tendrán los proyectos en vuestro centro:

El paper que tindràn els projectes en el nostre centre és que canviarà un poc la nostra metodologia i la forma d'aprendre els alumnes. Els alumnes seran els protagonistes de la seva ensenyança, on els alumnes més preparats podran ajudar als menys preparats i on cada un d'ells marcarà el seu ritme d'aprentatge.

Qué papel tendrán la tecnología y los dispositivos móviles en vuestro centro:

En el nostre centre la tecnologia té un paper complementari de la nostra ensenyança. Primer de tot, hauríem d’ensenyar als nostres alumnes a fer un bon ús d’aquestes i ensenyar-lis com utilizar-les. Aprofitar tots els recursos materials que tenim perquè els alumnes puguin treure el màxim profit. Hauríem d’ensenyar-lis les eines bàsiques d’ofimàtica, navegar per internet per obtenir informació, utilitzar diferents apps per aprendre nous conceptes, per motivar-los,...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada